Το blog μας

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα μας!
Συγκομιδή: το Α και το Ω της Αγροκτηνοτροφίας
Μενοίκιο
Σαλάτα GRexicana!
Μενοίκιο
Το Μενοίκιο στη FoodExpo 2024!
Μενοίκιο
Πρόγραμμα Pinnokefir
Μενοίκιο
Ξεκίνησε ο κύκλος ζωής της Τυροκομίας για το 2024!
Μενοίκιο
Christmas Salad με ΒΙΟ Ανθότυρο!
Αγγελική Αλεξιάδου
Porridge με bio κατσικίσιο τραχανά!
Μενοίκιο
Παραγωγή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων από γάλα βελτιωμένων χαρακτηριστικών, εγχώριων φυλών μικρών μηρυκαστικών με την χρήση αυτόχθονων μονοκαλλιεργειών εκκίνησης
Μενοίκιο
Στη Νέα Υόρκη για τη Summer Fancy Food 2023
Μενοίκιο
1η θέση για το Μενοίκιο στην "Αγροανέλιξη 2022"!
Μενοίκιο
Πρόγραμμα Pinnokefir
Μενοίκιο
Το Μενοίκιο στη Food Expo 2023!
Μενοίκιο
Το Μενοίκιο μέλος του Μπορούμε και το 2022!
Μενοίκιο
Ξεκίνησε ο κύκλος ζωής της τυροκομίας για το 2023!
Μενοίκιο
Χρυσό Μετάλλιο για το Κατσικίσιο Τυρί Μενοίκιο στα World Cheese Awards 2022
Μενοίκιο
To Μενοίκιo στo Παρίσι για την SIAL PARIS 2022!
Μενοίκιο
Το Μενοίκιο στη Νέα Υόρκη για την έκθεση Summer Fancy Food 2022!
Μενοίκιο
Η Βιολογική Φέτα Μενοίκιο κερδίζει το βραβείο Super Gold στο διαγωνισμό World Cheese Awards 2021
Μενοίκιο
Η ζωή του Κτηνοτρόφου: Οι απαιτήσεις και δυσκολίες ενός επαγγέλματος που είναι για λίγους...
Μενοίκιο
Κατσικίσιο γάλα: Εύπεπτο, αντιφλεγμονώδες, με υψηλό σίδηρο και χαμηλό pH - όπως και το μητρικό! Από το paidiatros.com
Δρ Ελισάβετ Ευσταθίου
Δώστε στα παιδιά σας αγνά, παραδοσιακά, ελληνικά γιαούρτια, χωρίς προσμείξεις με γλυκές ουσίες
Στέλιος Παπαβέντσης
Τι είναι το κεφίρ;
Αγγελική Αλεξιάδου
Οι πιο τέλειοι κουραμπιέδες με άρωμα Μενοικίου!
Αγγελική Αλεξιάδου
Κατσικίσιο γάλα - Ένας μικρός θησαυρός
Αγγελική Αλεξιάδου