Από τους αγαπημένους φίλους μας στην Ολλανδία, τους Greek Foodtales!
https://www.greekfoodtales.com/Recipes/grexicana/
Συστατικά
150 γρ (18-20) Πολύχρωμα Ντοματίνια
40 γρ(12-15) Ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι
80 γρ (2/5) Βιολογική Φέτα ΠΟΠ Μενοίκιο
80 γρ (10-12) Μίνι Κρητικά Παξιμαδάκια Χαρουπιού
100 γρ (1 μικρό) Αβοκάντο
30 ml (2 κουταλιές της σούπας) Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
15 ml (1x κουταλιά της σούπας) Ξύδι Λευκό Βαλσάμικο με Ρόδι
2 πρέζες Ρίγανη - Θυμάρι
1 πρέζα καπνιστό θαλασσινό αλάτι
Οδηγίες Βήμα - βήμα
Ξεκινήστε κόβοντας τα ντοματίνια και τις ελιές Καλαμάτας στη μέση (ή στα τέταρτα αν είναι λίγο μεγαλύτερες).
Στη συνέχεια κόψτε τη φέτα & το αβοκάντο σε χοντρό κυβάκια.
Τα προσθέτουμε όλα σε ένα μεγάλο μπολ και σπάμε ελαφρά εκεί τα παξιμαδάκια χαρουπιού.
Τέλος προσθέτουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το βαλσάμικο με ρόδι, το μείγμα βοτάνων & το καπνιστό θαλασσινό αλάτι και ανακατεύουμε απαλά αλλά επιμελώς.
Ναι, είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Μια εύκολη και νόστιμη, δροσερή και θρεπτική σαλάτα!