Στη Νέα Υόρκη για τη Summer Fancy Food 2023

1 year without New York, is 1 year too long!

Έτσι λοιπόν, 1 χρόνο μετά, επισκεφθήκαμε και πάλι τη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στη Summer Fancy Food 2023, με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Δράμας και της ομάδας επιμελητηρίων Ελλάδος. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είχαμε τη χαρά να βρεθούμε σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμου στην Πόλη που δεν Κοιμάται Ποτέ, να γνωρίσουμε συναδέλφους από όλο τον κόσμο, να προωθήσουμε τη δουλειά μας και το προϊόν μας σε όλο και μεγαλύτερο κοινό, και να περάσουμε πάρα πολύ καλά!

Η έκθεση Summer Fancy Food Show της Specialty Food Association είναι η μεγαλύτερη έκθεση στις ΗΠΑ αφιερωμένη αποκλειστικά σε special τρόφιμα και ποτά, και, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη χειμερινή της έκδοση τον περασμένο Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας, φέτος το καλοκαίρι η έκθεση επέστρεψε στο σπίτι της, τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη επιστροφή, σε ένα τριήμερο στο οποίο παρουσιάστηκαν δεκάδες χιλιάδες premium τρόφιμα και ποτά, και εκπροσωπήθηκαν εκατοντάδες επωνυμίες από όλο τον κόσμο.

Για εμάς, μία μικρή εταιρεία από την Ελλάδα, έναν Συνεταιρισμό από την Προσοτσάνη, ήταν μία φανταστική ευκαιρία να παρουσιάσουμε με περηφάνια τα προϊόντα μας σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική αγορά, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους παραγωγούς από κάθε άκρη της Γης, να δοκιμάσουμε ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, και να δημιουργήσουμε νέες επαφές με ανθρώπους του χώρου, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας που θα βοηθήσουν τα προϊόντα μας να φτάσουν σε όλο και περισσότερα μέρη, όλο και πιο μακριά.

NYC, it's been amazing!

Περισσότερα άρθρα μας: